Tuesday, November 6, 2012

Bulgur wheat with egg sauce




Bulgur wheat with egg sauce



Recipe

Serving for  2
二人分
Ingredients
材料

1/3 cup bulgur wheat (soaked) / ブルガー小麦(お湯で戻したもの)……80ml
1 egg / 卵……1個
1/4 cup cilantro / パクチー……1/3カップ
1 tbsp fresh mint / ミント……大さじ1
1 tbsp mayonaise / マヨネーズ……大さじ1
Salt and pepper to taste / 塩こしょう……少々



At first, soak up bulgur wheat with hot water, and boil water to make a boiled egg.

はじめに、ブルガー小麦をお湯で戻しておく。お湯を沸かしてゆで卵を作る。

Chop cilantro, mint, and boiled egg. In a bowl, mix all ingredients together and season it with salt and pepper to taste.

パクチー、ミント、ゆで卵を細かく切る。ボウルにすべての材料を入れ混ぜ、塩こしょうで味を整える。





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